Greenheat, de webwinkel voor Enviro-Log

Greenheat biedt een exclusief assortiment milieuvriendelijke vaste brandstoffen voor de horeca en de thuisgebruiker. De Enviro-Log is het vlaggenschip van ons assortiment. Dit milieuvriendelijke haardblok zorgt zomer en winter voor sfeer in haard, houtkachel of vuurkorf. Het kantoor van Greenheat is gevestigd in Hilversum. Vanuit de magazijnen in Utrecht en Alphen aan den Rijn verzorgen we zowel bulk -als fijnmazige distributie.

Stoken ja, maar wel milieuvriendelijk

Stoken is zo oud als de mensheid zelf. Stoken hoort bij ons. Maar we lopen tegen grenzen aan. Want houtstook (lees: houtrook) is niet goed voor het milieu. Om je een idee te geven: er zijn zo’n 1,2 miljoen haard- en houtkachelbezitters Nederland. Die stoken voornamelijk haardhout of paraffinehoudende haardblokken. Tel daarbij op al die terraskachels en (erg inefficiënt brandende) vuurkorven. Samen geeft dat een uitstoot waarmee de planeet in de problemen komt. Kortom, het is tijd voor milieuvriendelijk stoken.

Milieuvriendelijke haardblokken

Op zoek naar een haardblok waarmee iedereen blij kan zijn, kwamen we Enviro-Log tegen. Het is een prachtproduct waarin alles zit wat we graag willen: iets goeds brengen voor mensen, rekening houden met moeder Aarde en een gezond bedrijf hebben, waar consumenten graag kopen. People – Planet – Profit. Onze missie is om heel stokend Nederland bekend te maken Enviro-Log. Het is de beste manier om rond een vuur het samen goed te hebben.

Greenheat distributeur Enviro-Log

Ons bedrijf is in Europa de exclusieve online distributeur van Enviro-Log. Het productprogramma omvat haardblokken en vuurmakers. Daarnaast voert Greenheat exclusief de FSC-gecertificeerde KM® producten in de Benelux.

Geef de aarde door

Geef de aarde door