1 verpakking (exclusief verzendkosten)

  • *Prijs is per vensterdoos ; exclusief verzendkosten Gebruik de KM® ecologische vuurmakers als beter en verantwoord alternatief voor traditionele en volumineuze  houten aanmaaklatjes in netzak,  milieuonvriendelijke paraffine mini-aanmaakblokken en kleine (kerosine) aanmaakblokjes en aanstekervloeistof. De gepatenteerde productiewijze van impregneren met kwalitatief hoogwaardige vegetarische (plantaardige) olie maakt ze uniek, zodat deze houtwol bollen bijzonder goed en reukloos branden. Voor dit specifieke product is het de best verkrijgbare kwaliteit! Ze zijn economisch geprijsd en een handig hulpmiddel om uw houtvuur (Binnen & Buiten)  én  BBQ (houtskool en briketten) snel en gemakkelijk te ontsteken. Ze zijn lang te bewaren, verpakt in handzame doos en drogen niet uit. De KM© eco-vuurmakers zijn van FSC-Mix gecertificeerd houtkrul vervaardigd en branden COneutraal: Het houtmateriaal is alleen afkomstig uit duurzaam gecontroleerde bosbouw, F.S.C. gecertificeerde productiebossen, waar kap en herbeplanting zorgvuldig in evenwicht wordt gehouden (bos-ecosysteem). U bent daarmee verzekerd van een verantwoorde en milieuvriendelijke keuze! De overige foto's kunt u aanklikken & meer informatie leest u onderstaand in de verschillende rubrieken. FSC
  • *Prijs is per doos met 24 stuks ; exclusief verzendkosten Gebruik de Enviro-Log eco-vriendelijke vuuraanmakers  als alternatief voor aanmaakhoutjes, paraffine mini-aanmaakblokjes, de kleine (kerosine) aanmaakblokjes en  aanstekervloeistof. De Enviro-Log eco-vriendelijke vuuraanmakers zijn een super efficiënt, schoon brandend en economisch geprijsd hulpmiddel om uw houtvuur snel en gemakkelijk aan te maken. Ze zijn gemaakt van eco-vriendelijke was, een 100% gerecyled afval materiaal. We hopen natuurlijk de u van hout naar Enviro-Log blokken wilt overstappen, maar mocht u toch op hout blokken willen blijven stoken, dán zijn dit de best werkzame firestarters. Slechts 1 cup is nodig voor het opstarten van elk willekeurig houtvuur, binnen of buiten, droog of vochtig hout!. Simpeler kan het niet en werkt altijd! De overige foto's kunt u aanklikken & meer informatie leest u onderstaand in de verschillende rubrieken.
  • *Prijs is per doos van 8 stuks ; exclusief verzendkosten Gebruik de Enviro-Log eco-vriendelijke vuuraanmakers  als alternatief voor aanmaakhoutjes, paraffine mini-aanmaakblokjes, de kleine (kerosine) aanmaakblokjes en  aanstekervloeistof. De Enviro-Log eco-vriendelijke vuuraanmakers zijn een super efficiënt, schoon brandend en economisch geprijsd hulpmiddel om uw houtvuur snel en gemakkelijk aan te maken. Ze zijn gemaakt van eco-vriendelijke was, een 100% gerecyled afval materiaal. We hopen natuurlijk de u van hout naar Enviro-Log blokken wilt overstappen, maar mocht u toch op hout blokken willen blijven stoken, dán zijn dit de best werkzame firestarters denkbaar. Slechts 1 cup is nodig voor het opstarten van elk willekeurig houtvuur, binnen of buiten, droog of vochtig hout!. Simpeler kan het niet en werkt altijd! De overige foto's kunt u aanklikken & meer informatie leest u onderstaand in de verschillende rubrieken.
  • *Prijs is per stuk ; exclusief verzendkosten Uw auto, uw woning, uw huishoudelijke apparaten, uw gebit, etc., hebben allemaal periodiek onderhoud nodig. Gebruik periodiek ons schoorsteenreiniger blok voor onderhoud van uw open haard of houtkachel, gemaakt van 100% FSC gecertificeerd houtrestmateriaal. FSC Houtverbranding : Vuur en Rook veroorzaken aanhechting van roetdeeltjes en koolteeraanzetting, dat een laag vormt binnen in het schoorsteen kanaal.  Zonder onderhoud van uw schoorsteen kanaal kan door deze aangehechte laag brand ontstaan; het is ontvlambaar! Ons schoorsteenreiniger blok is voor het preventief reinigen van de schoorsteenschacht ; het werkt effectief, is gemakkelijk in gebruik, economisch geprijsd, en breed inzetbaar - geschikt voor open haarden, inbouw haarden en gesloten (hout- en kolen)kachels.
    • bij intensief gebruik na ca. 40 tot 60 stookbeurten een schoorsteenreiniger blok
    • bij periodiek gebruik na ca. 60 tot 75 stookbeurten een schoorsteenreiniger blok
    Een schone schoorsteenschacht vermindert het risico op een schoorsteen brand (bekijk onze tips – brandpreventie).